פוסטים אחרונים

פשטידת עלי מנגולד (סלק) דיאטטית פרווה (4 מנות, כל מנה כ- 200 קלוריות)


חיפשתי ירק אחר להכין ממנו פשטידה ולשמחתי קיבלתי צרור יפה של עלי מנגולד אורגניים מהחווה האורגנית במרחביה. יצאה פשטידה טעימה, שאפשר לאכול אותה כארוחת ערב קייצית.

חומרים

צרור גדול עלי מנגולד שטופים היטב

1 בצל יבש

חצי בצל סגול

2 גבעולי כרישה

1 בצל ירוק כולו

2 – 3 כפות שמן זית

חופן פטרוזיליה קצוצה

חופן כוסברה קצוצה

4 ביצים שלמות

1 כפית אבקת אפיה

2 כפות מיונית דלת קלוריות

3 כפות שיבולת שועל גסה

תבלינים לפי הטעם: מלח, פפריקה מתוקה גרוסה, שום כתוש, חרדל גרגרים

ההכנה

קוצצים את הבצלים ומאדים אותם במחבת בעלת תחתית לא נדבקת עם כף שמן, שמים בקערה.

קוצצים את עלי המנגולד- החלק הירוק בלבד ומאדים אותם באותה המחבת. מאדים את העלים בכמה פעמים עד שמאבדים מקשיותם. מוסיפים מעט שמן במידת הצורך.

מניחים בקערת הבצלים ומוסיפים את שאר החומרים. מערבבים היטב.

משטחים בתבנית פיירקס ואופים בחום בינוני- גבוה רצוי בטורבו כדי שהפשטידה תאפה מכל הכיוונים.

שימו לב שעלי המנגולד מפרישים נוזלים, אז יש לאפות את הפשטידה עד שכל הנוזלים התאדו.

כל מנה מכילה: 1 מנת חלבון, 2 מנות שומן, 20 קלוריות צ'ופר, סה"כ כ- 200 קלוריות

חיפוש לפי תגיות
עקוב אחרי
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
ארכיון
  • Facebook Social Icon

טל. 050-560-4142 | 

© 2013 by Yona Maor | Design Pazinteractive.com