פשטידת פסטה ופטריות פרווה דיאטטית (8 מנות, כל מנה כ- 125 קלוריות)
חומרים
2 כוסות פסטה מסולסלת אחרי בישול
2 בצלים גדולים קצוצים
2 כפות שמן זית
2 קופסאות פטריות משומרות חתוכות מסוננות ושטופות היטב
2 ביצים טרופות
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
ההכנה
מטגנים את הבצל עם השמן עד להזהבה ומוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב מספר דקות.
מוסיפים לפסטה את תערובת הפטריות, הביצים, 2 כפות שמן ותבלינים.
משטחים את התערובת בתבנית- אפשר חד פעמית מקרטון- אין צורך לשמן אותה ואופים בחום בינוני עד שהפשטידה מזהיבה.
4 מנות פחמימות, 2 מנות חלבון, 12 מנות שומן.