פוסטים אחרונים

פשטידת ברוקולי בצלים ועשבי תיבול חלבית ללא קמח דיאטטית (8 מנות, כל מנה כ- 110 קלוריות)


חומרים

3 ראשי ברוקולי טריים, מופרדים לפרחים וחתוכים

250 גרם גבינת כנען (קש) ללא מלח

250 גרם גבינת קוטג' 5% שומן

3 ביצים

1 שקית אבקת אפיה

חצי בצל סגול

חצי בצל יבש

חצי כרישה החלק הלבן וחלק מהגבעול

חצי בצל ירוק החלק הלבן והגבעול

כף שמן זית

חופן עלי פטרוזיליה קצוצים

חופן עלי כוסברה קצוצים

מלח ופלפל לפי הטעם

2 תבניות אינגליש קייק מקרטון, שלא צריכות שימון

ההכנה

  1. את פרחי הברוקולי שמים בסיר עם מעט מלח ומים כדי כיסוי. מביאים לרתיחה, מרככים מעט, מסננים ומקררים.

  2. בינתיים קוצצים את כל הבצלים, מניחים בקערה חסינת חום, מוסיפים את כף השמן, מערבבים ומכניסים למיקרוגל לכמה דקות. עוצרים ומערבבים מדי פעם עד שהבצלים מתרככים ונעשים שקופים מעט.

  3. בקערה נפרדת מערבבים היטב את הגבינות והביצים, מוסיפים את אבקת האפיה, ומתבלים במלח ופלפל.

  4. בעזרת ממחה יד לפירה, מועכים את הברוקולי המרוכך בתוך הסיר ומוסיפים את שאר החומרים, כולל עשבי התיבול. מערבבים היטב.

  5. יוצקים לתבניות ואופים בחום בינוני-גבוה (200 מעלות) עד שכל הנוזלים התאדו והפשטידה מזהיבה.

כל הפשטידה מכילה: ירקות, 8 מנות חלבונים, 4 מנות שומן, סה"כ כ- 870 קלוריות

חיפוש לפי תגיות
עקוב אחרי
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
ארכיון
  • Facebook Social Icon

טל. 050-560-4142 | 

© 2013 by Yona Maor | Design Pazinteractive.com