פוסטים אחרונים

מתכון לט"ו בשבט של קרין גורן (20 פרוסות כל פרוסה=כ- 95 קלוריות)

עוגיות מפירות יבשים, שהשומן בא מהשקדים והמתיקות בעיקרה מהפירות היבשים.

הוספתי חמוציות יבשות, שטובות לדלקת בדרכי השתן, ושיניתי מעט מהוראות ההכנה.

חומרים

3 ביצים 1 כפית תמצית וניל 1/4 כוס סוכר חום 1/2 כוס קמח 1/2 כפית קינמון 1 כוס ( 150 גרם) פירות יבשים קצוצים גס 1 כוס שקדים (140 גרם) לא קלויים

תבנית אינגליש קייק

ההכנה

מערבבים בקערה ביצים עם תמצית וניל וסוכר. מוסיפים קמח וקינמון ומערבבים לעיסה אחידה. מוסיפים את השקדים והפירות היבשים ומערבבים היטב עד שהם מצופים מכל הכיוונים. מעבירים לתבנית משומנת ואופים כשעה בחום של 130 מעלות עד שהכיכר יציבה למגע וזהובה.

רצוי שהעוגה תתייבש כדי שיהיה יותר קל לפרוס אותה. מצננים לחלוטין. פורסים לפרוסות דקות ומגישים. מייבשים את הפרוסות על תבנית בתנור בחום של 130 מעלות למשך 20 דקות ויותר לקבלת צנימים קריספיים. מצננים ושומרים בקופסה אטומה.

חיפוש לפי תגיות
עקוב אחרי
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
ארכיון
  • Facebook Social Icon

טל. 050-560-4142 | 

© 2013 by Yona Maor | Design Pazinteractive.com