top of page
פוסטים אחרונים

פשטידת ברוקולי פרווה דיאטטית (8 מנות כל מנה כמאה קלוריות)

פשטידה קלה להכנה, מתאימה כתוספת לארוחה בשרית או כארוחה בפני עצמה, טעימה ואהובה במיוחד.

חומרים

2 ראשי ברוקולי מופרדים לפרחים או 900 גרם ברוקולי קפוא

4 ביצים שלמות

3 - 4 כפות מיונית דלת קלוריות- רצוי הלמנס

מלח ופלפל שחור גרוס גס, לפי הטעם

כפית שום כתוש

כפית חרדל גרגרים

כפית פפריקה מתוקה טחונה גס

4 כפות שיבולת שועל גסה

1 שקית אבקת אפיה

לקישוט (לא חובה)

3 כפות גרעיני חמניה או אגוזי מלך

ההכנה

  1. חולטים בסיר עם מים רותחים את הברוקולי ומסננים היטב. אם הברוקולי קפוא מספיק להפשיר. קוצצים את הברוקולי לחתיכות

  2. בקערה גדולה מקציפים במטרפת יד את שאר החומרים ומוסיפים תוך ערבוב את הברוקולי, עד שהוא מתכסה כולו בתערובת.

  3. משטחים את תערובת הפשטידה בתבנית פיירקס או חד פעמית מרובעת. מפזרים למעלה את הקישוט.

  4. אופים בתנור בחום בינוני של 180 מעלות עד שהפשטידה תופחת ומזהיבה.

חיפוש לפי תגיות
עקוב אחרי
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
ארכיון
bottom of page