top of page
פוסטים אחרונים

פשטידת כרובית ושאר ירקות דיאטטית (כ- 20 מנות, כל מנה כ- 50 קלוריות)

כמו המרק שעשוי מכל הירקות שבמקרר, כך יצאה לי הפעם פשטידה מעניינת וטעימה.

הכמות גדולה, כך שאפשר לשחק בכמויות.

חומרים

כרובית בינונית מופרדת לפרחים

בטטה קלופה חתוכה לריבועים

2 גזרים פרוסים לפרוסות

1 בצל גדול קצוץ דק

2 כרישה קצוצים דק

2 שיני שום קצוצות

2 כפות שמן זית

2 כפות מיונית הלמנס קל

4- 5 ביצים- תלוי בגודל, טרופות

4 כפות שיבולת שועל גסה

1 שקית אבקת אפיה

תבלינים לפי הטעם: חרדל גרגרים, שום כתוש, פפריקה מתוקה, מלח ופלפל-

או כל תבלין אחר לפי טעמכם

ההכנה

  1. במעבד מזון קוצצים דק את הכרובית, הבטטה והגזר.

  2. בקערית מתאימה שמים את הבצל, הכרישה ושמן הזית ומאדים כ- 2- 3 דקות במיקרוגל, או לפי הרצוי לכם.

  3. מאחדים בקערה גדולה את הירקות מהמעבד ומהמיקרוגל, ומוסיפים את שאר החומרים. מערבבים היטב.

  4. יוצקים לתבניות פיירקס ואופים בחום בינוני גבוה עד שמזהיב מלמעלה ובתחתית.

כל הפשטידה מכילה: ירקות, 5 מנות חלבונים, 8 מנות שומן, 2 מנות פחמימה, כאלף קלוריות.

חיפוש לפי תגיות
עקוב אחרי
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
ארכיון
bottom of page