פשטידת תרד חלבית דיאטטית (12 מנות כל מנה כ- 120 קלוריות )
חומרים
שקית תרד טחון קפוא
עשבי תיבול לפי הטעם קצוצים: בצל ירוק, חלמית, כוסברה, פטרוזיליה
3 ביצים
250 גרם גבינה לבנה 5% שומן
250 גרם גבינת קוטג' 3% שומן
200 גרם גבינה צפתית 5% שומן, חתוכה לריבועים
1 שקית אבקת אפיה
3 כפות שיבולת שועל גסה
שום כתוש, חרדל גרגרים, פפריקה אדומה, פלפל ומלח, לפי הטעם
לקישוט: 2 פרוסות גבינה צהובה 9% שומן, נועם דקה, דקה, חתוכות לחתיכות
ההכנה
סוחטים את התרד מהמים ומניחים בקערה. מוסיפים את כל החומרים מלבד הגבינה הצהובה,
ומערבבים היטב.
יוצקים לתבנית פיירקס מרובעת ומפזרים מלמעלה את הגבינה הצהובה.
אופים בחום בינוני גבוה (200 מעלות) כשעה, עש שכל הנוזלים נספגים.
כל מנה מכילה: 1 מנת חלבון, 20 קלוריות צ'ופר