סלט "טבולי" עם קינואה ורימונים דיאטטי לראש השנה

חומרים:
צרור גדול של פטרוזיליה קצוצה
2 כוסות ירקות קצוצים: גזר מגורר, תרד טרי קצוץ, בצל אדום, קצוץ
חופן גרגרי רימון
1 כוס קינואה מבושלת
לרוטב:
1 כף מיץ לימון
1 כף רכז רימונים
2 כפות שמן זית
1 כף חומץ אורז
½ כף סויה
½ כפית סומק
1/4 כפית אבקת שום
2 כפות מים
ההכנה:
מבשלים את הקינואה עם הרבה מים כ- 15 – 20 דקות ומסננים.
שמים בקערת גדולה ומוסיפים את הירקות הקצוצים.
מערבבים היטב את חומרי הרוטב ויוצקים על הסלט. מפזרים את גרגרי הרימונים,
מערבבים ומגישים.