סלט כרוב וסלרי דיאטטי (8 מנות כ- 50 קלוריות למנה)
חומרים
1 כרוב לבן קטן
4 - 5 סלרי- גבעולים ועלים
לרוטב
מיץ מתפוז גדול
מיץ מלימון שלם
קליפה מגוררת מ-1/2 לימון
מעט מלח
פלפל שחור גרוס
3 כפות שמן זית
כפית דבש
2 כפות מים רותחים
לקישוט- לא חובה- כרבע כוס חמוציות ללא סוכר
ההכנה
חותכים את הכרוב לרצועות דקות. חותכים את הסלרי לפרוסות דקות, כולל העלים. מעבירים לקערה.
שמים בצנצנת את שאר החומרים ומערבבים לרוטב אחיד. מוסיפים לקערה ומערבבים.
מפזרים מעל את החמוציות ומגישים.
כל הסלט: ירקות חופשי, 9 מנות שומן, 40 קלוריות צ'ופר כ- 400 קלוריות