פוסטים אחרונים

עוף דיאטטי בתנור ל"עצלנים"- קל ודל...

הלהיט במשפחה שלי מחוסל בארוחה אחת...

חומרים

עוף בינוני שלם

חצי ק"ג מלח גס

תבנית בינונית

נייר אפייה

ההכנה

מנקים ושוטפים את העוף. מניחים אותו על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

מפזרים מסביבו את המלח הגס ומשתדלים שלא יגע בעוף עצמו.

מכניסים לתנור ואופים בחום בינוני-גבוה שעה לפחות עד שהעוף מזהיב היטב ורוב הנוזלים והשומן התנקזו לתוך המלח.

מוציאים בזהירות ובוצעים נתחים מהעוף.

מגישים עם סלטים, ירקות אפויים ומנה פחמימות.

מחשבים את העוף לפי חלקיו: כרע עוף =3 מנות חלבון; חזה גדול= 3 מנות חלבון וכו'.

חיפוש לפי תגיות
עקוב אחרי
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
ארכיון
  • Facebook Social Icon

טל. 050-560-4142 | 

© 2013 by Yona Maor | Design Pazinteractive.com