מקפא מנגו חגיגי (12 מנות, כל מנה כ-100 קלוריות)
מנה אחרונה חגיגית וקלה גם ברעננותה וגם בקלוריות שבה.
השמנת הצמחית מתאימה לארוחה בשרית. טעמה עדין, אין בה כולסטרול, יש בה פחות שומן (25% שומן) ופחות מתיקות מהקצפת החלבית.
חומרים
קרטון וחצי (318 מ"ל)שמנת צמחית "ריצ'" לקצפת
מיכל (280 מ"ל) מקפא בטעם מנגו (או בטעם אחר) "פריגת"
ההכנה
מקציפים היטב את השמנת הצמחית עד לקבלת קצפת עמידה. אין צורך לחשוש, היא אינה מתפרקת בהקצפה.
מקפלים לתוכה את מקפא המנגו עד לקבלת מרקם אחיד וחלק.
יוצקים את התערובת לתוך 12 גביעים אישיים או לתבנית חד פעמית בגודל המתאים ומקפיאים עד לקבלת מקפא.
אפשר לקשט בפירות טריים, יבשים או משומרים.
מוציאים דקות מספר לפני ההגשה והופכים על צלחת הגשה, פורסים ל- 12 פרוסות.