סלט תרד ונבטי ברוקולי דיאטטי (4 מנות, כל מנה כ- 60 קלוריות)
סלט מעניין שמורכב מירקות ירוקים לא שגרתיים ומאוד בריאים, ותוספת צבע וטעם מגזר ומלפפונים בחומץ.
חומרים
שקית עלי תרד צעירים, קצוצים
קופסת נבטי ברוקולי, חתוכים רק בקצה הירוק
2 – 3 גזרים, קלופים ומגוררים גס
3 – 4 מלפפונים בחומץ, פרוסים לריבועים קטנטנים
2 כפות שמן זית
כף מי חומץ מהמלפפונים
מלח ופלפל לפי הטעם
ההכנה
מערבבים את כל חומרי הסלט, ומשפרים תיבול.