פשטידת כרובית דיאטטית (8 מנות כל מנה כ- 120 קלוריות)
פשטידה חלבית, שתמיד מצליחה!
חומרים
כרובית בינונית, מופרדת לפרחים
1 קופסת קוטג' 1/2% שומן/ חבילת גבינה בנייר 3% שומן ("טוב טעם")
1 קופסה גבינה לבנה 1/2% שומן/3% שומן
3 ביצים
3 כפות קמח תופח/קמח רגיל מלא/קמח מצות/תירס/פירורי לחם/שיבולת שועל+ 1 כפית אב' אפיה
1 כוס מים
מלח, פלפל, שום כתוש, חרדל-לפי הטעם והדמיון
לקישוט:
1 כף מיונית דלת קלוריות (לא חובה)
30 גרם גבינה צהובה מגוררת (לא חובה)
ההכנה
מרככים את פרחי הכרובית במיקרוגל או בסיר עם מעט מי מלח ומסננים.
מסדרים אותם על תבנית פיירקס בינונית כשהפרחים עומדים.
טורפים בקערה את שאר החומרים,כדי שלא יהיו גושים ויוצקים מעל פרחי הכרובית.
מורחים את הכרובית במיונית ( לא חובה) וזורים את הגבינה.
אופים בחום בינוני כ- 40 דקות עד שהפשטידה תופחת ומשחימה.