top of page
פוסטים אחרונים

פשטידת פטריות פרווה (5 מנות, כל מנה כ-150 קלוריות)

איני אוהבת להשתמש בשימורים, אבל לפעמים זו ברירת מחדל כשאין ירקות בנמצא.

זו גם דרך מהירה להכין מאכל מהיר, טעים ודיאטטי, וזול יחסית.

חומרים

3 קופסאות פטריות חתוכות (במבצע...) מסוננות היטב

1 בצל יבש קצוץ דק

1 בצל סגול קצוץ דק

2 שיני שום קצוצות

1 כף שמן זית

פפריקה מתוקה ופלפל שחור גרוסים גס, לפי הטעם

חופן פטרוזיליה קצוצה

שום כתוש לפי הטעם

חרדל גרגרים דיז'ון לפי הטעם

2 כפות מיונית דלת קלוריות

5 ביצים טרופות

6 כפות שיבולת שועל גסה

1 שקית אבקת אפיה

לקישוט: 1 כף שיבולת שועל גסה

ההכנה

1.במחבת עמוקה בעלת ציפוי מחממים את שמן הזית ומזהיבים את הבצל והשום. מוסיפים את הפטריות המסוננות ומאדים מספר דקות. מתבלים בפפריקה ובפלפל, מערבבים ומקררים.

2.מוסיפים את הפטרוזיליה, את התבלינים ואת המיונית ומערבבים. מוסיפים את שיבולת השועל ואת אבקת האפיה, מערבבים ומתקנים תיבול. לטעמי אין צורך להמליח כי הפטריות מהקופסה מלוחות ממילא.

יוצקים את הפשטידה לתבנית פיירקס מתאימה.

3.

מפזרים מלמעלה כף נוספת של שיבולת שועל ואופים בחום בינוני עד שהפשטידה תופחת ומזהיבה.

חיפוש לפי תגיות
עקוב אחרי
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
ארכיון
bottom of page